Dinosaurusi u „Areni“ /video/

Izvor: Blic, 10.Sep.2009, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinosaurusi u „Areni“ /video/

Neobični šou „Šetnja sa dinosaurusima” koji je zasnovan na nagrađivanoj seriji BBC-ja oživeće svet izumrlih reptila u putujućoj predstavi koja stiže u „Beogradsku arenu” u aprilu 2010. godine.



Ovaj šou nastao je u Australiji, gde je, nakon nekoliko godina planiranja, u januaru 2007. godine prvi put prikazan u „Acer” areni u Sidneju. Pošto je postigao senzacionalan uspeh, ubrzo je zakazana turneja po Americi i do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ovaj šou videlo oko dva miliona ljudi. U predstavi se prikazuje evolucija dinosaurusa, kroz klimatske i tektonske promene koje su se odigravale i koje su dovodile do istrebljenja mnogih vrsta. Ulaznice za ovaj spektakl su u prodaji od danas i mogu se naći po cenama od 1.500, 2.000, 2.500, 3.000 dinara na biletarnici „Beogradske arene” u Bilet servisu, „Eventimu” i „Card servisu”. Zbog velike atraktivnosti ovog šoua predviđene su četiri predstave u „Areni”, i to od 9. aprila u 19 časova, 10. aprila u 11, 10. aprila u 15 i 11. aprila u 11 časova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.