Dino Merlin u Areni 25. novembra

Izvor: Poznati.info, 06.Okt.2011, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dino Merlin u Areni 25. novembra

Bosanski pevač Dino Merlin održaće 25. novembra prvi solistički koncert u Beogradskoj areni.'Uzbuđen sam zbog koncerta koji ću održati u Beogradu nakon toliko vremena i što ću obići sve drage ljude i prijatelje koji sa nestrpljenjem očekuju moj dolazak. Mislim da bi loše trebalo ostaviti iza nas, jer muzika pobeđuje svako zlo', rekao je Dino Merlin povodom koncerta.
U nedavnom intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << o dolasku u Beograd pevač je rekao: 'Naša prošlost je kompleksna i mučna. Neki je zovu nedavna prošlost, pa čak mi se čini da nekome i odgovara da je i dan-danas zove &nedavna', a od tada je prošlo dvadeset godina. Deca koja su rođena 1992. danas su punoletna. Slušaju moje pesme i o ratu pojma nemaju. Jedan od mojih najbrojnijih fan klubova je upravo iz Beograda.'
Dino je 1983. u Sarajevu osnovao rok bend 'Merlin' za koji piše, komponuje i peva. Osam godina kasnije (1991) započinje samostalnu karijeru pod umetničkim imenom Dino Merlin. Od tada je izdao šest studijskih albuma i veliki broj kompilacija, od kojih je album 'Sredinom' postao najprodavaniji na prostoru jugoistočne Evrope. Učestvovao je tri puta na takmičenju Pesma Evrovizije kao predstavnik Bosne i Hercegovine, i to dva puta kao izvođač, a jednom kao kompozitor. Ostvario je drugi najbolji plasman BiH na ovom takmičenju, i to ove godine u Diseldorfu sa pesmom 'Love in Rewind'.
Karte za koncert biće puštene u prodaju od ponedeljka na blagajni Beogradske arene.
Slične, interesantne teme: Dino Merlin će održati tri koncerta u Areni Dino Merlin: Spremni smo da ugostimo Evroviziju Dino Merlin i Maja takođe u finalu Evrovizije!
Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.