Darušafaka – Virtus definitivno u praznoj Areni

Izvor: RTS, 04.Mar.2020, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darušafaka – Virtus definitivno u praznoj Areni

Meč između košarkša Darušafake i Virtusa iz Bolonje u 6. kolu Top 16 faze Evrokupa, biće odigrana u četvrtak u Beogradu.
Kako je navedeno na sajtu Evrokupa, utakmica koja će odlučiti koji od dva tima će izboriti plasman u četvrtfinale takmičenja, igraće se u četvrtak od 18.15 u beogradskoj Areni bez pisustva publike. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Duel turskog i italijanskog kluba bio je na programu u sredu u Istanbulu, ali je Vlada Turske zbog epidemije koronavirusa zabranila ulaz u državu svima koji su u poslednjih 15 dana bili u Italiji, pa je Evroliga morala da traži alternativu za odigravanje ovog meča.
Darušafaka i Virtus imaju po tri pobede i dva poraza u grupi E, dok su iz ove grupe košarkaši Partizana već izborili plasmanu četvfinale.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darušafaka i Virtus će igrati u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Mar.2020

Utakmica Evrokupa između košarkaških klubova Darušafaka i Virtus igraće se u Beogradu, objavljeno je danas iz tog takmičenja...Utakmica će se igrati sutra od 18.15 u Areni bez prisustva publike...Trebalo je da se igra u Istanbulu, ali je ekipi Virtusa zabranjeno da uđu na teritoriju Turske zbog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.