Četrdeset godina bila si najbolja Bekuta uputila emotivne reči Dragani Mirković nakon koncerta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 14:14

"Četrdeset godina bila si najbolja" Bekuta uputila emotivne reči Dragani Mirković nakon koncerta (FOTO)

Pevačica pokazala snagu kolegijalnosti i prijateljstva na estradnom nebu.

Emotivna poruka Ane Bekute Dragani Mirković nakon dva održana oproštajna koncerta u beogradskoj Areni, za koja je pevačica poznata kao "luče iz Kasidola" istakla da je to kraj njenih nastupa, bar što se tiče Arena.

Draga moja Gago, u poslednjih 40 godina bila si najbolja, na sceni i izvan nje. Samo ti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znaš kroz kakva si iskušenja prolazila i koliko ti je hrabrosti trebalo da ostaneš iznad površine - rekla je Ana i nastavila:

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Čestitam ti od srca na protekle četiri decenije, na tvojim pesmama, na koncertima, na tvojoj ljubavi s publikom i tvojoj ženskoj snazi koja te je održala na samom vrhu. Čestitam ti na tvojoj skladnoj porodici, ali i na ljubavi koju imaš prema potpuno nepoznatoj deci koja te vole i slušaju. Nadam se da ćemo skupa da slavimo pola veka tvoje karijere. Ti zaslužuješ sve najlepše i najbolje od Srbije i celoga sveta - saopštila je Bekuta.

Srušivši rekord trajanja koncerta, koji je prethodno sama postavila, od 4 sata i 15 minuta, Dragana je ovog puta pevala 4 sata i 45 minuta, nakon čega se emotivno obratila publici:

- Samo da vam kažem da sam vam beskrajno zahvalna što ste večeras bili sa mnom, i juče bili sa mnom, i što ste obeležili 40 godina moje karijere, ali ono što sam želela da vam kažem na početku, ustvari ne bih volela jer tada bismo svi bili tužni - zapocela je:

- Mi ćemo se i dalje družiti, pevati, negde, bilo gde, ali ono što garantujem da je ovo moja poslednja Arena, samo da znate - dok je deo publike glasno uzvikivao ''Idemo na stadion, idemo na stadion!", druga polovina je ceo dogadjaj gledala kroz suze.

Pevačica je objasnila da joj koncerti u Arenama više ne priliče, postavši neka vrsta dokazivanja, ali da iako je tom poglavlju kraj, njenoj karijeri sigurno još uvek nije.

- Zato vam dugujem sve, mnogo vas volim i nemojte nikada da zaboravite da je tu uvek za vas, vaša Dragana Mirković - uzviknulo je za kraj ''luče iz Kasidola''.

Srbija Danas/Instagram/anabekuta1

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ana Bekuta poslala emotivnu poruku Dragani Mirković nakon spektakla u Štark Areni

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Feb.2024

Poznata srpska pjevačica Dragana Mirković proteklog vikenda održala je dva spektakularna koncerta u Štark Areni koja je bila puna do posljednjeg mjesta. Balkanska zvijezda je okupila i brojne javne ličnosti koje su došle da uživaju u atmosferi i proslave sa pjevačicom četiri decenije ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.