Besplatne ulaznice za koncert Fifti Senta

Izvor: S media, 23.Mar.2010, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatne ulaznice za koncert Fifti Senta

Beogradska arena započela je saradnju sa Fondom "Ana i Vlade Divac", zahvaljujući kojoj će 100 mališana, uzrasta od 13 do 19 godina, iz Doma za decu bez roditeljskog staranja u Zvečanskoj ulici dobiti ulaznice za predstojeći koncert američkog repera "Fifti Senta", 1. aprila u hali "Pionir", saopštila je danas "Arena".

Ova humanitarna akcija, pokrenuta na inicijativu Fonda "Ana i Vlade Divac", biće nastavljena, tako što će Beogradska arena poklanjati odredjen >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << broj ulaznica za dogadjaje koje organizuje, a Fond će odlučiti kome će te ulaznice ići, navedeno je u saopštenju.

Osnivači Fonda "Ana i Vlade Divac", bračni par Snežana i Vlade Divac, učesnici su velikog broja humanitarnih aktivnosti tokom prethodnih 18 godina.

Pored primarne misije Fonda da obezbedi finansijske, materijalne i druge resurse za zadovoljenje osnovnih potreba izbeglih, interno raseljenih i nezbrinutih lica, njihove aktivnosti su usmerene i na obezbedjenje brige, obrazovanja i zdrave sredine za decu koja zbog izolacije, siromaštva i raseljenosti nemaju kvalitetne uslove za život i razvoj.

Kroz svoje akcije, Fond bračnog para Divac je do sada prikupio više od 15 miliona dolara za humanitarnu pomoć i obrazovne programe namenjene deci u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, SAD-u, Indoneziji, Etiopiji i Kini.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.