Izvor: Danas, 27.Jan.2012, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd u stanju pripravnosti

Rukometnu utakmicu između Hrvatske i Srbije obezbeđivalo je sinoć više hiljada policajaca. Ujedno su sprovedene rigorozne kontrole - od graničnih prelaza do ulaza u Beogradsku arenu. Srpska policija podigla je nivo bezbednosti, a u obezbeđenju su učestvovali i policajci iz cele Srbije. Srpska policija uoči polufinala Evropskog prvenstva u rukometu je „preventivno razgovarala“ sa vođama srpskih navijačkih grupa. Iako Hrvatski rukometni savez neće organizovati dolazak navijača u Beograd, pojedine navijačke grupe iz Hrvatske najavile su dolazak. Kako prenose hrvatski mediji, svoj dolazak u Beograd su najavili navijači Dinama, Bed Blu Bojsa i splitski navijači „Torcida“ poznatih po brojnim incidentima i nasilju.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači pristižu, policija posmatra, u "Areni" se ori "Marš na Drinu"... (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 27.Jan.2012

Skoro dva sata pred početak polufinalne utakmice između Srbije i Hrvatske u "Beogradsku arenu" polako pristižu srpski navijači. Na putu ka "Areni" primećen je konvoj od pet punih autobusa iz Niša, dok se ne poprište megdana očekuje dolazak navijača iz Mojkovca, Nikšića i Podgorice koji su...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.