Arena je već u crvenoj zoni VIDEO

Izvor: B92, 27.Okt.2020, 09:13

Arena je već u crvenoj zoni VIDEO

Beograd -- Beogradska Arena od sada je u crvenoj zoni. Povećava se broj pacijenata koji stižu u tu privremenu kovid-bolnicu.

Prema najnovijim podacima, u Areni su smeštena 34 pacijenta, za razliku od prethodnih dana, kada ih je bilo 20, navodi TV Prva.

Prema rečima koordinatora medicinskog osoblja Arene, prof. dr. Predraga Bogdanovića, iako u Arenu stižu kovid-pacijenti sa srednje teškom i lakšom slikom bolesti, primetno je da su sada kod njih smešteni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stariji pacijenti od 60, 70 i 80 godina i da je, za razliku od prethodnog puta kada je Arena bila kovid-bolnica, kod pacijenata sada nešto teža klinička slika.

Za 24 časa već su tri pacijenta zbog pogoršanja opšteg zdravstvenog stanja prebačeni na Infektivnu kliniku, izjavio je Bogdanović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.