Ako idete večeras preko Gazele

Izvor: Mondo, 11.Jan.2018, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako idete večeras preko Gazele

Radovi na čišćenju i pranju mosta "Gazela" od Hitne pomoći do Beogradske Arene u oba smera počeće večeras u 22.00, najavili su Putevi Srbije.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Prema najavi iz tog preduzeća, radovi u preticajnoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci izvodiće se u pokretu i biće obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Kako je najavljeno, radovi će biti završeni sutra u 06.00 ujutro.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Beograd: Od 22.00 do sutra u 06.00 čišćenje mosta Gazela

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jan.2018

Radovi na čišćenju i pranju mosta "Gazela" od Hitne pomoći do Beogradske Arene u oba smera počeće večeras u 22.00, najavili su Putevi Srbije...Prema najavi iz tog preduzeća, radovi u preticajnoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci izvodiće se u pokretu i biće obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.