ARENA USKORO DOBIJA NOVOG SPONZORA Nekoliko kandidata u igri, kroz par nedelja će biti doneta odluka

Izvor: Blic, 03.Okt.2017, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ARENA USKORO DOBIJA NOVOG SPONZORA Nekoliko kandidata u igri, kroz par nedelja će biti doneta odluka

"Beogradska Arena" kroz par nedelja bi trebalo da dobije novog naslovnog sponzora, a pregovori su u toku sa nekoliko zaniteresovanih strana, potvrdio je danas za "Blic" Đorđe Milutinović, generalni direktor Arene.

"Beogradska Arena", koja već pet godina nosi naziv "Kombank Arena", uskoro bi trebalo da promeni ime jer je istekao ugovor sa Komercijalnom bankom. Direktor višenamenske sportske dvorane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Novom Beogradu nije želeo da otkriva sa kojim kompanijama pregovara.

- Sve što radimo i sve što ćemo raditi je u najboljem i najkvalitetnijem interesu Arene. Na tenderu je bila jedna ponuda. U međuvremenu se javilo još nekoliko zaniteresovanih ljudi. Razgovori, pregovori i dogovori su još u toku. Mi ćemo, poštujući zakon i poštujući grad koji je naš osnivač, blagovremeno obavestiti javnost o svemu što se dešava i u najskorijem roku koji se meri nedeljama imaćemo novog naslovnog sponzora - rekao je za "Blic", Đorđe Milutinović.

On je potvrdio da je zvanična ponuda došla od hrvatske kompanije "Atlantik grupa", kao i da je pričao sa Srđanom Kneževićem, vlasnikom lanca benzinskih pumpi "Knez Petrol".

- Na raspisani javni poziv ponude su zvanično došle od "Atlantik grupe". Razgovali smo i sa gospodinom iz "Knez Petrola". Popričaćemo sa svakim ko hoće da uradi nešto sa nama, a da je u interesu "Arene" i publike u Srbiji i trudićemo se da izaberemo ono što je stvarno najbolje, nešto čime ćemo se ponositi i puniti sadržaje "Arene" - zaključio je Milutinović.

Podestimo, prvi tender je bio neuspešan i tada je rečeno da se neće razmatrati ponude ispod milion evra, da bi u drugom cifra bila povećana na 1,25 miliona.

Novi sponzor neće imati obavezu da postavi dva video bima, kako je planirano, a čija je vrednost bila procenjena na 1,3 miliona evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.