Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jun.2023, 06:30

„To postoji i posle 37 godina!“ Đule otvorio ovogodišnji BIR FEST – UŠĆE ZAKRČENO CELO

Lola Stojanović
|

subota 17. juni 2023. 23:57h


Danas je otvoren „Bir fest“ u našoj srpskoj prestonici, a pred publikom su bili članovi bendova „Van Gog“ i „Partibrejkers“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Zvonimir Đukić Đule • Lola Stojanović / Ringier


Ušće je bilo krcato večeras, a Zvonimir Đukić Đule iz „Van Goga“ otkrio je da je uzbuđenje uvek prisutno kod ovakvih nastupa.
Zvonimir Đukić Đule
– Adrenalin postoji naravno, čak i posle 37 godina! To je dobro – rekao je on za „Blic“.
Zvonimir Đukić Đule
– Publika je pokretač svega. Čim se popnem na binu, prvi akord, odmah bude – ćao, tremo! Pred svaki nastup imamo ritual, zagrljaj. Zagrljaj i tu enegriju posle delimo sa publikom – dodao je Đule.
Bonus video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Beer fest,   Fest

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Van Gog OTVORIO BEER FEST! Đule otkrio TAJNI RITUAL koji pokreće ovaj bend već 37 godina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023

Sinoć je otvoren ovogodišnji "Beogradski Bir Fest", a pred publikom su bili članovi najpopularniji bendova "Van Gog", "Partibrejkers" i "Repetitor"...Belgrade Beer Fest sa pravom nosi titulu najpoznatijeg domaćeg festivala. Mnogi su stekli prvo festivalsko iskustvo upravo pod okriljem ove manifestacije....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.