Policija otkrila 253 prekršaja tokom prvog dana Bir festa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2022, 14:21

Policija otkrila 253 prekršaja tokom prvog dana Bir festa

Pripadnici Uprave saobraćajne policije, tokom prvog dana održavanja muzičkog festivala "Bir fest", na prilaznim i odlaznim pravcima u zoni festivala, zaustavili su i kontrolisali 831 vozilo i otkrili ukupno 253 prekršaja.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno 77 vozača, od kojih je devet zadržano na trežnjenju u službenim prostorijama zbog upravljanja vozilom sa više od 1,20 promila alkohola u organizmu. U službenim prostorijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zadržano je i pet vozača koja su upravljala vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopštio je MUP.

Prvog dana festivala na teritoriji Beograda nije se dogodila nijedna teška saobraćajna nezgoda.

U saopštenju se navodi da će policijski službenici saobraćajne policije i narednih dana nastaviti sa merama pojačane kontrole saobraćaja u zoni održavanja festivala i apeluju na vozače da poštuju saobraćajne propise.

"Bir fest" je otvoren juče i trajaće pet dana.
Pogledaj vesti o: Beer fest,   Fest

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.