Noć u Beogradu: Saobraćajke, upucavanje, Bir fest

Izvor: B92, 16.Avg.2018, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć u Beogradu: Saobraćajke, upucavanje, "Bir fest"

Beograd -- U Beogradu su se dogodile dve saobraćajne nesreće u kojoj su povređene dve osobe, a muškarac, starosti 29 godina, ranjen je rano jutros na Novosadskom putu.

Kako je Tanjugu rekao portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac, on je najverovatnije povređen posle upucavanja i zbrinut je na KBC "Bežanijska kosa".

U saobraćajnoj nesreći, nešto pre 23 sata, u Beogradskoj ulici u Sremčici povređen je muškarac (26) koji je zadobio tešku traumu. On je zbrinut >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na VMA.

Nešto posle pet časova, ispod Brankovog mosta povređen je pešak, muškarac (22). Na VMA je prebačena i žena (38) koja je zadobila politraumu posle navodnog pada sa visine.

Lutovac je napomenuo i da je pet ekipa Hitne pomoći dežuralo na "Bir festu", koji je otvoren sinoć, i da su imali desetak lakših intervencija.

Hitna pomoć je noćas zabeležila 116 intervencija od kojih 27 na javnom mestu.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić ranjen u pucnjavi na Novosadskom putu

Izvor: Blic, 16.Avg.2018

U Beogradu su se noćas dogodile dve saobraćajne nesreće u kojoj su povređene dve osobe, a muškarac, starosti 29 godina, ranjen je rano jutros na Novosadskom putu i tom prilikom zadobio ulaznu ranu podlaktice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.