Eks-Ju rokeri na Bir festu

Izvor: Blic, 22.Jun.2012, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eks-Ju rokeri na Bir festu

Jubilarani, deseti Bir fest, koji će se održati od 14. do 19. avgusta na Ušću, okupiće najkvalitetnije rok izvođače iz regiona. Nastupiće „Prljavo kazalište“, „Plavi orkestar“, Vlatko Stefanovski, „Vampiri“, Rambo ...

Od izvođača koji nastupaju prvog dana, ali i na celom festivalu, možda se najviše očekuje od „Prljavog kazališta", koje prvi put izlazi na pozornicu Bir festa i u Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dolazi posle više od 20 godina pauze.

Osim autora hitova „Crno-bijeli svijet", „Mi plešemo", „Marina" i „Ne zovi mama doktora", svoj debi na ovogodišnjem festivalu će imati i slovenački kantautor Zoran Predin, hor „Viva Voks", kultni beogradski bendovi „Plejboj" i „Vampiri", kao i Lale „Obojeni program", „Love Hunters", „Pekinška patka", „Ritam nereda", ali i Sarajlije „Plavi orkestar" i „Crvena jabuka".

Dobri nastupi očekuju se i od makedonskog maga na gitari Vlatka Stefanovskog, uvek nepredvidivog „svetskog megacara" Ramba Amadeusa, „Partibrejkersa", predvođenih Zoranom Kostićem Canetom i Nebojšom Antonijevićem Antonom, Davora Gopca i „Psihomodo popa", „Zabranjenog pušenja", „Hladnog piva", ali i od Dada Topića i nezaobilaznih „Kelta".

Kao poklon posetiocima povodom desetogodišnjice postojanja manifestacije program će trajati šest umesto pet dana, a ulaz će ostati slobodan kao i prethodnih godina.

Zahvalnica za Ringier

Naša kompanija „Ringer Axel Springer" dobila je zahvalnicu od organizatora Bir festa Beogradske kulturne mreže.

„Povodom 10 godina festivala želimo da zahvalimo vašoj komapniji na ogromnom trudu, razumevanju i nesebičnoj pomoći tokom prethodnih devet godina", stoji između ostalog u zahvalnici.

Povezane vesti: Eks-ju rok prašenje na Bir festu Ozi Ozborn dovodi ženu na Ušće Dačić: Zakazali organizatori Bir festa "Piloti" zatvorili deveti Bir fest Bir fest: Stroža kontrola, manje posetilaca

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.