Drugo veče Bir festa : Bend  Osmi putnik

Izvor: Blic, 15.Avg.2013, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugo veče "Bir festa" : Bend "Osmi putnik"

Drugo veče "Bir festa" posle sjajnog bluz benda "Sirovaa koža" u velikom stilu ostovrio je splitski sastav "Osmi putnik"

Nakon velike posećenosti prve večeri najvećeg prestoničkog festivala, publika je došla na reprizu dobre muzike. Gužve na beogradskom Ušću se polako stvaraju, a pivopije su već zauzele mesto na omiljenim štandovima.

Na štandu gde se poznati takmiče u točenju piva, večeras su se takmičili Danijela Vranić Ana Štajdohar i Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pantelić sa svojim ekipama. Pivo se prodavalo po ceni od 99 dinara a sad prihod je namenjen u humanitarne svrhe.

Večeras se očekuju nastupi bendova "Riblja čorba", "Feud", "Generacije 5" i nastup Alena Islamovića

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Beer fest

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Drugo veče "Bir festa" : Bend "Osmi putnik"

Izvor: Dzungla.org, 15.Avg.2013

Drugo veče „Bir festa“ posle sjajnog bluz benda „Sirovaa koža“ u velikom stilu ostovrio je splitski sastav „Osmi putnik“. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.