Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rambo Amadeus: Film sa Draganom Mirković je moja najveća greška

Muzičar iz Herceg Novog Antonije Pušić, alias Rambo Amadeus, imao je 1994. godine izlet u glumačke vode.

On je tada glumio u filmu Srđana Dragojevića "Slatko od snova", u kojem je glavni lik igrala pjevačica Dragana Mirković.

Pored tada najveće pop-folk zvijezde u SFRJ i poznatog kantautora, zaigrali su Milorad Manda, Branka Katić, Bata Živojinović i mnogi drugi, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i članove grupe Đogani.

Međutim, čuveni se "kilo car" danas stidi te uloge. Rambo kaže mu je to jedna velika greška i da je htio da uzme pare na brzinu.

"Samo na 'Slatko od snova' gledam kao na veliku grešku. Htio sam da uzmem pare na brzinu i bježim u inostranstvo, daleko od unezverenih ratnih histerija. Plan nije uspio, ostala je moja loša uloga u lošem filmu, jedan prosječan i jedan izvanredan komad 'Gongo", rekao je Rambo za magazin PopQlt podsjećajući na pjesmu koju je tada izveo u ostvarenju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Slađu Delibašić NEĆETE PREPOZNATI na fotki iz osamdesetih!

Izvor: Prva.rs, 04.Apr.2018, 11:12

Nedavno je na popularnom Instagram profilu Estradne fotke osvanula zaista nesvakidašnja i prilično zabavna fotografija na kojoj su na okupu Dragana Mirković, Slađana Delibašić i njen tadašnji partner, a sada bivši suprug Đole Đogani. Poznato je da su oni bili članovi plesne grupe koja ju je...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.