TRAMP NIJE KVALIFIKOVAN DA BUDE PREDSEDNIK: Oštre optužbe Baraka Obame na račun republikanskog kandidata

Izvor: Telegraf.rs, 02.Avg.2016, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP NIJE KVALIFIKOVAN DA BUDE PREDSEDNIK: Oštre optužbe Baraka Obame na račun republikanskog kandidata

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama izjavio je danas da kandidat Republikanske partije Donald Tramp nije kvalifikovan da bude predsednik.

Obama je rekao da je Trampova kritika izrečena na račun porodice poginulog američkog vojnika - muslimana još jedan dokaz da on nije spreman da vodi zemlju.

- Tramp je nekvalifikovan da bude predsednik i to uporno dokazuje - naveo je američki predsednik.

On je, na konferenciji za štampu, takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << citirao netačne izjave američkog milijardera o globalnim krizama, navodi AP.

Prema njegovim rečima, većina zvaničnika Republikanske partije je osudila Trampove izjave i upitao je zašto ga još podržavaju.

Svojom izjavom Obama ponovo izaziva vodeće republikance da odbace Trampa, ocenjuje agencija AP.

Pogledajte presek vesti koje su obeležile dan:

(Telegraf.rs/Beta)


Pogledaj vesti o: Barak Obama,   Donald Tramp

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Tramp nesposoban da upravlja državom"

Izvor: Vesti-online.com, 02.Avg.2016

Američki predsednik Barak Obama izjavio je da kandidat iz redova republikanaca Donald Tramp nije dovoljno kvalifikovan da upravlja državom...- Republikanski kandidat je nesposoban da radi kao predsednik, on je krajnje nepripremljen - rekao je Obama na konferenciji za novinare...Kako je rekao, činjenica...

Nastavak na Vesti-online.com...

Tramp: Obama je nesposobni slabić i najgori predsednik u istoriji SAD

Izvor: Blic, 03.Avg.2016, 11:36

Republikanski kandidat Donald Tramp opisao je vrijeme predsjednika SAD Baraka Obame u Beloj kući kao "katastrofu", a Obamu kao "slabića"...Odgovarajući na Obamine tvrdnje da ne bi bio "dobar predsednik SAD", Tramp je za televiziju "Foks" ocanio da je Obama "bio najgori predsednik u istoriji Amerike",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.