Ruski novinar: Rusija jedina može da pretvori SAD u radioaktivni pepeo!

Izvor: BKTV News, 17.Mar.2014, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski novinar: Rusija jedina može da pretvori SAD u radioaktivni pepeo!

Vodeći novinar ruske državne televizije Dmitrij Kiseljov izjavio je danas da je Rusija jedina zemlja koja je sposobna da pretvori Sjedinjene Američke Države u radioaktivni pepeo.

 
Kiseljov je napravio komentar u svojoj nedeljnoj emisiji vesti na prvom programu ruske televizije, da bi podržao svoj argument da SAD i njen predsednik Barak Obama žive u strahu od Rusije koju vodi predsednik Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Putin usred ukrajinske krize.
Njegova emisija je počela u trenutku objavljivanja prvih rezultata ankete po zatvaranju glasačkih mesta, koji su potvrdili da je ubedljiva većina građana Krima glasala na referendumu da izađe iz sastava Ukrajine i priključi se Rusiji, navodi francuska agencija.
“Sami Amerikanci smatraju da je Putin jači lider od Obame”, rekao je Kiseljov i pokazao na rezultate ispitivanja javnog mnjenja.
“Zbog čega Obama stalno naziva telefonom Putina i s njim priča satima?”, upitao je on.
Inače, Kiseljov ima reputaciju jednog od najprovokativnijih ruskih novinara, posebno zbog svojih čestih homofobičnih primedbi.
Izvor: tanjug.rs
Tweet
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.