’’Rusija jedina može od SAD da napravi radioaktivnu prašinu’’

Izvor: Vesti-online.com, 16.Mar.2014, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

’’Rusija jedina može od SAD da napravi radioaktivnu prašinu’’

Voditelj ruske državne televizije Dmitrij Kiseljov rekao je da je "Rusija jedina zemlja koja je sposobna da od SAD može da napravi radioaktivnu prašinu".

Tvit britanskog novinara  

Njegove reči preneo je dopisnik "Gardijena" iz Moskve Šon Voker, podelivši to sa javnošću putem društvene mreže Tviter.

 

Sjedinjene Američke Države u konfliktu su sa Rusijom u vezi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ukrajinom, pošto Bela kuća podržava aktuelnu vlast u toj državi, dok Rusija ne priznaje novu vlast u Kijevu.

 

SAD se ne slažu sa Rusima ni u vezi sa referendumom na Krimu - Amerikanci ne priznaju referendum, dok je Kremlj saopštio da će ispoštovati volju naroda u tom regionu.

 

Pročitajte još:

* RUSIJA - SAD 3:0

* Lavrov Amerima: Kosovo je poseban slučaj? E, pa i Krim je!

* SAD spremaju vojni odgovor ako se zaoštri na Krimu

 
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Rusija jedina koja može da pretvori SAD u pepeo"

Izvor: Akter, 16.Mar.2014

Vodeći novinar ruske državne televizije Dmitrij Kiseljov izjavio je danas da je Rusija jedina zemlja koja je sposobna da pretvori SAD u radioaktivni pepeo

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.