Rubi o Berluskonijevim žurkama: Glumile smo časne sestre i Baraka Obamu

Izvor: Press, 17.Maj.2013, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubi o Berluskonijevim žurkama: Glumile smo časne sestre i Baraka Obamu

Ona je rekla kako su se devojke na "bunga, bunga" žurkama oblačile kao časne sestre i izvodile provokativan striptiz za Berluskonija, a neke su bile obučene i kao predsednik SAD Barak Obama i jedan poznati milanski tužilac koga Berluskoni optužuje da ga proganja, prenosi AP.
Za podsticanje na prostituciju optuženi su direktor u Berluskonijevom medijskom carstvu Emilio Fede, bivša zubna tehničarka, striptizeta i lokalna političarka Nikol Mineti, kao i agent za talente >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Dario "Lele" Mora.
Ona je navela da su Berluskonijeve zabave bile pune mladih devojaka od kojih su neke ranije govorile da su dobijale novac od njega.
U kontakt sa njegovim najbližim saradnicima, El-Mahrug je došla kada je kao 16-godišnjakinja učestvovala na takmičenju lepote koju je organizovao Fede na Siciliji.
Nakon toga je došla u Milano u potrazi za poslom, a zatim je slučajno naletela na Fedea i podsetila ga je da joj je obećao pomoć. Ubrzo potom, pozvana je na zabavu u Berluskonijevu vilu.
Te večeri 2010. godine upoznala je premijera i posvedočila da joj je dao kovertu sa 2.000-3.000 evra rekavši joj da je to "mala pomoć". Zatražio joj broj telefona.
Suđenje je odvojeno od onog u kojem je Berluskoni optužen da je plaćao za seksualne usluge maloletnicama i uskoro se očekuje donošenje presude.
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.