Obama vraća novac iz banaka narodu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jan.2010, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama vraća novac iz banaka narodu

Američki predsednik Barak Obama u četvrtak je predložio uvođenje "naknade za odgovornost za finansijsku krizu", kako bi naterao velike banke i druge finansijske institucije da poreskim obveznicima vrate novac kojim im je država pomogla da se spasu od kolapsa tokom globalne finansijske krize.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obama želi da banke vrate novac

Izvor: S media, 14.Jan.2010

Američki predsednik Barak Obama je danas predložio uvodjenje "naknade za odgovornost za finansijsku krizu", kako bi naterao velike banke i druge finansijske institucije da poreskim obveznicima vrate novac kojim im je država pomogla da se spasu od kolapsa tokom globalne finansijhske krize. .."Odlučan...

Nastavak na S media...

Obama zahteva od banaka da vrate novac

Izvor: VOA, 15.Jan.2010, 02:00

Američki predsednik, Barak Obama, apelovao je na najveće banke u zemlji da preuzmu odgovornost za svoju ulogu u globalnoj finansijskoj krizi i vrate milijarde dolara vanredne pomoći koja im je pružena.

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.