Obama sočno izljubio Melaniju pred Trampom, a onda je ona izvadila malu plavu kutiju (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jan.2017, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama sočno izljubio Melaniju pred Trampom, a onda je ona izvadila malu plavu kutiju (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug / AP

Predsednik SAD-a Donald Tramp stigao je danas, zajedno sa suprugom Melanijom, u Belu kuću na čijem ulazu ih je dočekao odlazeći predsednički par - Barak Obama i dosadašnja prva dama Mišel Obama.

Po protokolu prvo su se rukovali odlazeći i dolazeći predsednik, Tramp je zatim poljubio Mišel, dok je Barak isto tako srdačno i uz poljupce dočekao buduću prvu damu.

Foto: Tanjug/AP

Međutim, ono što je svima zapalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za oko je paket, tačnije poklon koji je Melanija dala Mišel, upakovan u plavu Tifani kutiju.

Nekoliko sekundi vladala je neprijatna situacija jer je Mišel isprva delovala zbunjeno i nije znala šta će sa poklonom, ali su se zatim nasmejano postavili u poze za zvanično fotografisanje i time prekinuli ovaj čudan momenat.

Pogledajte snimak:



Nakon što zajedno popiju čaj, krenuće ka Kapitol hilu gde će biti obavljena svečana inauguracija novoizabranog predsednika SAD, prenosi Si-En-En.

Prijemu u Beloj kući, čiji su domaćini Barak i Mišel Obama, prisustvuje i novi potpredsednik SAD Majk Pens sa suprugom, kao i njegov prethodnik Džozef Bajden, takođe sa suprugom.

Prethodno je Tramp, otpočevši inauguracione aktivnosti, u biskupskoj crkvi Svetog Jovana u Vašingtonu prisustvovao crkvenoj službi sa svojom porodicom, Pensom i njegovom porodicom, članovima Kabineta i prijateljima.

Foto: Tanjug/AP

Istovremeno, Obama je danas poslednji put izašao iz Ovalne kancelarije, radne sobe predsednika SAD, gde je na stolu iz 19. veka ostavio Trampu pismo, preneo je AFP uz objašnjenje da je običaj da odlazeći predsednik ostavi ličnu poruku svom nasledniku.

Oko 18:00 sati, kako je najavljeno, Tramp i Pens položiće zakletvu na Kapitol hilu, a svečanosti će prisustvovati njihove porodice, porodica Obama, članovi Kongresa i Vrhovnog suda SAD, kao i mnogobrojni građani.

Foto: Tanjug/AP

Uzbuđene pristalice novoizabranog predsednika SAD okupljaju se na Kapitol hilu u Vašigtonu gde će prisustvovati njegovoj inauguraciji, dok desetine demokratskih poslanika bojkotuju ceremoniju, a demonstranti blokiraju pristup lokaciji na kojoj će Tramp položiti zakletvu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Barak Obama,   Donald Tramp

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Šta je to Melanija Tramp poklonila Mišel Obami?

Izvor: B92, 20.Jan.2017

Kada su novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp i buduća prva dama Melanija Tramp stigli na inauguraciju, pažnja je odmah usmerena na plavu kutiju u Melanijinim rukama...Melanija Tramp je predala bivšoj prvoj dami, Mišel Obami, poklon iz Tifanija, u plavoj kutiji, ukrašenoj belom satenskom mašnom...To...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.