Obama se žali da ga je neki lik smarao tri sata na komemoraciji Nelsona Mandele

Izvor: Njuz.net, 13.Dec.2013, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama se žali da ga je neki lik smarao tri sata na komemoraciji Nelsona Mandele

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBarak Obama i njegova žena Mišel pre razgovora sa dosadnim neznancem/FOTO: Tanjug

VAŠINGTON, 13. decembar 2013, (Njuz) – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama požalio se novinarima nakon jučerašnje pres konferencije da ga je „neki lik čitava tri sata smarao“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << za vreme komemoracije preminulog južnoafričkog lidera Nelsona Mandele.
Obama je u neformalnom razgovoru sa predstavnicima sedme sile izjavio kako mu je „čovek sede kose i zabrinutog izraza lica“ skoro tri sata „drvio“ o nekoj zemlji koja nikada neće priznati neku drugu zemlju ili tako nešto.
- Takve situacije su zaista nezgodne jer nemate gde da pobegnete. To daje šansu takvim daviteljima da vas uhvate u mašinu i ne puštaju dok iz vas ne iscede i poslednji atom snage – rekao je Obama – Taman pomislite da su završili rečenicu i kad pokušate da ubacite ljubazno „izvinite, moram da idem, propustiću komemoraciju“, a oni ni ne udahnu vazduh nego nastave dalje u istom monotonom tonu „Siberija nikada neće priznati nezavisnost Krosovera“ ili tako nešto. I sve tako u krug – izjavio je Obama.
Mediji još uvek, ipak, nisu uspeli da otkriju identitet čoveka koji je, prema predsednikovim rečima, „tupio o nekim meni potpuno nebitnim stvarima, pritom se žaleći i na loše organizovanu komemoraciju”.
Američki predsednik je napomenuo kako se nada da nijedan svetski lider neće uskoro umreti, kako ne bi ponovo bio izložen sličnoj torturi od sasvim nepoznatih ljudi.
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.