Obama konačno dobio svoj Tviter nalog, Klinton odmah komentarisao

Izvor: Blic, 19.Maj.2015, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama konačno dobio svoj Tviter nalog, Klinton odmah komentarisao

Predsednik Sjedinjenih Država Barak Obama je nakon šest godina svog mandata konačno otvorio lični Tviter nalog, što je odmah podelio sa svojim pratiocima.

Kako mu se mandat bliži kraju, Obama deluje sve opuštenije i duhovitije. Nakon "večeri komedije" koje kao po pravilu priređuje na tradicionalnim večerama u Beloj kući, rešio je da svoju duhovitost prenese i na društvene mreže.

"Zdravo, Tviteru! Ovde Barak. Da, stvarno! Šest godina sam tu, i konačnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su mi dali lični nalog".

U ličnim podacima na profilu sebe je opisao kao "muža, oca i 44. predsednika SAD".

Obama se prijavio pod Tviter imenom "@POTUS" (President of The United States), a nekadašnji predsednik Bil Klinton rešio je da pokaže da Obama nije jedini komičar među političarima, te ga je brže bolje upitao: "Ostaje li korisničko ime u vlasništvu kabineta? #pitam za prijatelja", aludirajući na kandidaturu svoje supruge Hilari za predsedničku funkciju.

- O Putinovim grudima i Hilarinom poreklu: Obamine šale na večeri s novinarima

- Obama zbija šale na račun Bekamovih reklama za donji veš

- Obama zbijao šale na svoj račun
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Obama konačno dobio svoj Tviter nalog

Izvor: Radio 021, 19.Maj.2015

Predsednik Sjedinjenih Država Barak Obama je nakon šest godina svog mandata konačno otvorio lični Tviter nalog, što je odmah podelio sa svojim pratiocima...Kako mu se mandat bliži kraju, Obama deluje sve opuštenije i duhovitije. Nakon "večeri komedije" koje kao po pravilu priređuje na tradicionalnim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.