Obama isprozivao pripitu Hilari

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2012, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama isprozivao pripitu Hilari

Na večeri za izveštače iz Bele kuće održanoj u subotu, američki predsednik Barak Obama našalio se na račun Hilari Klinton, rekavši da mu ona "neprekidno šalje SMS poruke u pripitom stanju iz Kartagene".

"Uprkos mnogim preprekama, mnogo toga se promenilo otkako sam na funkciji. Pre četiri godine, na preliminarnim izborima, vodio sam tešku borbu protiv Hilari Klinton. Četiri godine kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ona mi u pripitom stanju neprestano šalje SMS poruke iz Kartagene", rekao je Obama.

Početkom aprila Klintonova je snimljena kako se provodi uz pivo u Kartageni, gde je učestvovala na "Samitu Amerika". Neposredno pred odlazak na put, objavljena je upečatljiva fotografija državne sekretarke kako u vojnom avionu C-17 za Libiju šalje SMS poruke, koja je dovela do stvaranja internet fenomena "Hilarine Poruke".

Ovogodišnji preliminarni izbori, izbori 2008, skandal u Odeljenju opštih službi američke administracije, obaveštajne službe i Donald Tramp - svi oni su se našli na udaru Obaminog humora na večeri održanoj u subotu, kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti.

Čak je i izlazak na scenu bio duhovit. Neposredno pre nego što je stao za govornički pult, predsednik je prošetao binom, sa navodno "uključenim mikrofonom", aludirajući na događaj kada je prošlog meseca "uhvaćen" njegov razgovor sa ruskim predsednikom Dmitrijem Medvedevom.

"Šta ja ovde uopšte radim? Najvaljujem Džimija Kimela i pričam viceve Kim Kardašijan", upitao je on šetajući se po sceni.

Kraj zabavljanja gostiju američki predsednik je iskoristio da isproziva i pripadnike svog obezbeđenja, odnosno čuvene Tajne službe koji su se nedavno osramotili jer su umesto da čuvaju Obamu veče provodili sa prostitutkama. Odlazeći sa bine Obama je rekao da mora da požuri kako bi stigao da povede kući obezbeđenje, pre nego što im nastupi policijski čas.

Komičar Džimi Kimel, koji je bio voditelj na ovom događaju, bavio se pitanjem legalizacije marihuane.

"Šta je to odlučna akcija za borbu protiv korišćenja marihuane? Obziljno, u čemu je problem? Ukinućemo narodu grickalice? I pušači marihuane glasaju. Ponekad nedelju dana posle izbora, ali ipak glasaju", rekao je on.

Kimel je posle toga pozvao okupljene, među kojima su bili i Kim Kardašijan i Džordž Kluni, da podignu ruku ukoliko nikada nisu pušili marihuanu. Pošto se podiglo samo nekoliko ruku, Kimel se direktno Obratio Obami. "Marihuana je nešto do čega je običnim ljudima stalo", rekao je on.

Na tradicionalnu Večeru za dopisnike došli su Kim Kardašijan, Lindzi Lohan, Džordž Kluni, Kejt Hadson, Riz Viterspun i Sofija Vergara, između ostalih. Poznati su zajedno sa novinarima i političarima prisustvovali događaju koji se odigrava od davne 1920. a na kom se tradicionalno dodjeljuju nagrade najboljim političkim novinarima.

Kim Kardašijan je došla u pratnji svoje majke Kris Džener. "Upravo smo sletele u Vašington i idemo na Večeru dopisnika u Belu kuću. Veoma uzbudljivo!", objavila je na Tviteru Kim pre samog dolaska. Ona je za tu priliku izabrala elegantnu smaragdnozelenu haljinu od pliša sa srebrnim detaljima.

Muškarci su takođe izgledali veoma elegantno. Najveću pažnju je izazvao najpoželjniji svetski neženja Džordž Kluni koji je na večeru došao sam, bez svoje devojke Stejsi Kibler. "Ona nije mogla da dođe, radi", izjavio je Kluni.

Problematična Lindzi Lohan je jedva stigla na vreme. Naime, ona je propustila svoj let za Vašington zbog žurke na kojoj je bila do ranih jutarnjih sati. Ipak, na njenom licu nije bilo vidljivih znakova umora.

Šarliz Teron se odlučila za jednostavnu, ali seksepilnu dugačku haljinu, a kosa joj je bila skupljena u punđu. Manekenka El Mekferson je privukla pažnju prisutnih dugim nogama koje su se videle ispod haljine sa "strateškim" prorezom.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.