Obama i Putin samo neformalno

Izvor: B92, 04.Nov.2014, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama i Putin samo neformalno

Američki predsednik Barak Obama ne planira zvaničan susret s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom na Azijsko-pacifičkom ili samitu G20 naredne sedmice.

Međutim, očekuje se da bi njih dvojica mogli neformalno da razgovaraju, rekao je danas jedan američki zvaničnik, a preneo Rojters.

Obama i Putin koji su zaoštrili odnos zbog ruske uloge u ukrajinskoj krizi i ruske podrške sirijskom predsedniku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bašaru al-Asadu, učestvovaće na Azijsko-pacifičkom samitu u Pekingu i sastanku G20 u Brizbejnu, podsetila je Rojters.

Američki zvaničnik, koji je obavestio novinare o Obaminom putu, rekao je da nije predvidjeno da se održi zvaničan sastanak Obame i Putina, ali da postoje velike šanse da oni nadju vremena i neformalno popričaju na sastanku APEC-a.
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.