Obama: Putin igra važnu ulogu u rešavanju sirijske krize

Izvor: Vostok.rs, 16.Sep.2013, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama: Putin igra važnu ulogu u rešavanju sirijske krize

16.09.2013. -

„Mislim da, bez obzira, što Putin i ja imamo različite stavove po mnogim pitanjima, on igra važnu ulogu u rešavanju sirijske krize“, izjavio je danas u razgovoru sa američkim novinarima predsednik SAD Barak Obama. „Sa zadovoljstvo mogu da primetim da Vladimir Putin učesvuje u rešavanju sirijske krize. Pozdravljama činjenicu da je on rekao „Preuzeću na sebe odgovornost da podstaknem režim sirijskog predsednika Bašara Asada na postizanje dogovora o hemijskom oružju“, rekao je Obama.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Barak Obama,   Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Nafta pojeftinila posle dogovora o sirijskom oružju

Izvor: Blic, 16.Sep.2013

Sirova nafta je jutros pojeftinila, pošto je američko-ruskim dogovorom o sirijskom hemijskom oružju izbegnut potencijalni vojni napad Zapada na režim sirijskog predsednika Bašara al Asada...Terminska cena nafte za isporuku u oktobru opala je, u elektronskom poslovanju na Merkantilnoj berzi u Njujorku,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.