Obama: Nastavljamo da podržavamo oporavak od poplava

Izvor: RTS, 01.Jul.2014, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama: Nastavljamo da podržavamo oporavak od poplava

Predsednik SAD Barak Obama izrazio je u pismu predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću saučešće svima u koji su pretrpeli gubitak života i imovine tokom nedavnih katastrofalnih poplava u Srbiji i istakao da će SAD nastaviti da podržavaju proces oporavka koji predstoji.

"Znam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz našeg sopstvenog iskustva sa katastrofama da je naporan rad na obnovi samo početak", naveo je Obama i dodao da se pomoć Amerike do sada odnosila na poljoprivredu, hranu, smeštaj, vodu, lekove, kao i tehničku pomoć, saopštila je služba za saradnju predsednika sa medijima, prenosi Tanjug.

Ambasada SAD u Beogradu radi zajedno sa Vladom Srbije i nevladinim organizacijama kako bi se identifikovale sve potrebe i našao brz odgovorm, ukazao je američki predsednik, kako se navodi u saopštenju.

"Kao prijatelj Srbije, SAD ostaju posvećene podršci u svim naporima u odgovoru na poplave, i nastaviće da podržavaju proces oporavka koji predstoji", poručio je Obama.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pomagaćemo Srbiji kao prijatelji"

Izvor: B92, 01.Jul.2014

Beograd -- Barak Obama izrazio je u pismu predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću saučešće svima koji su pretrpeli gubitak života i imovine tokom poplava u Srbiji...Predsednik SAD je istakao da će SAD nastaviti da podržavaju proces oporavka koji predstoji, saopštila je služba za saradnju predsednika...

Nastavak na B92...

SAD će nastaviti da podržava oporavak od poplava

Izvor: Akter, 01.Jul.2014

Predsednik SAD Barak Obama izrazio je u pismu predsedniku Tomislavu Nikoliću saučešće svima u koji su pretrpeli gubitak života i imovine tokom poplava u Srbiji

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.