Obama: Evropa mora brzo da deluje protiv dužničke krize

Izvor: Blic, 06.Okt.2011, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama: Evropa mora brzo da deluje protiv dužničke krize

Predsednik SAD Barak Obama upozorio je danas da Evropa mora "brzo da deluje" kako bi se izborila sa dužničkom krizom i istakao da su problemi "starog kontinenta" ozbiljna pretnja za krhku američku privredu.

U novembru se održava sastanak Grupe 20 najrazvijenijih privreda sveta i onih sa brzim rastom, podsetio je Obama na konferenciji za novinare u Beloj kući.

On je naglasio da se nada da će do tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << G20 imati ''jasan i konkretan plan akcije, koji će moći da reši problem krize", prenela je agencija AFP.

Povezane vesti: Obama najavio veće poreze za bogataše Obamina borba s krizom Obama pristao na poniženje da bi SAD izbegle bankrot Predstavnički dom odbacio plan demokrata Obama pozvao na hitan kompromis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obama: Evropa mora djelovati brzo protiv dužničke krize

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Okt.2011

 Američki predsjednik Barack Obama upozorio je u četvrtak da Evropa mora "brzo da djeluje" kako bi se izborila s dužničkom krizom i istakao da su problemi "starog kontinenta" ozbiljna prijetnja za krhku američku privredu. U novembru se održava sastanak Grupe 20 najrazvijenijih privreda svijeta...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Obama: Evropa mora brzo da deluje protiv dužničke krize

Izvor: Economy.rs, 07.Okt.2011, 02:27

Predsednik SAD Barak Obama je danas upozorio da Evropa mora "brzo da deluje" kako bi se izborila sa dužničkom krizom i istakao da problemi "starog kontinenta" predstavljaju ozbiljnu pretnju po krhku američku privredu.

Nastavak na Economy.rs...

Basesku: Srbija, Crna Gora i Makedonija mogu brzo u EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2011

BUKREŠT -..Rumunski predsednik Trajan Basesku izjavio je da su Srbija, Crna Gora i Makedonija u ovom trenutku države koje mogu da imaju ubrzan ili relativno ubrzan put ka NATO i Evropskoj uniji...Kako je prenela rumunska agencija Ađerpres, jedna od tema razgovora rumunskog predsednika sa makedonskim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.