Milo doručkuje kod Obame

Izvor: Glas javnosti, 23.Jan.2013, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milo doručkuje kod Obame

PODGORICA - Predsednik SAD (SAD) Barak Obama pozvao je crnogorskog premijera Mila Đukanovića na tradicionalni molitveni doručak, koji će biti organizovan 7. februara, u Vašingtonu, saopšteno je u Podgorici.

Od crnogorskih političara, kako prenose podgorički mediji, pozive su dobili i ministar održivog razvoja i turizma >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Branimir Gvozdenović, šefPoslaničkog kluba DPS-a Milutin Simović, kao i opozicioni poslanici Aleksandar Damjanović iz Socijalističke narodne partije i Goran Danilović iz Demokratskog fronta.

Nacionalni molitveni doručak je tradicija stara 60 godina koja svakog prvog četvrtka u februaru u Vašingtonu, u zajedničkoj molitvi okupljapredsednika SAD, članove Kongresa, američke političare i goste iz stotinak zemalja.

Tradicija organizovanja Nacionalnog molitvenog doručka počela je u vreme predsednika Dvajta Ajzenhauera 1953. godine.
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Dačić pozvan kod Obame na Molitveni doručak

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2013, 00:10

POZVAN sam i ove godine na Molitveni doručak koji se organizuje u Vašingtonu i putovaću početkom februara u Sjedinjene Američke Države - najavio je za ”Novosti Ivica Dačić, predsednik Vlade Srbije.Tradicionalno, Molitveni doručak, čiji je domaćin predsednik Amerike Barak Obama, uz senatore...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.