Dan pre ubistva: Obama se pocepao od smeha na vic o Bin Ladenu!(VIDEO)

Izvor: S media, 04.Maj.2011, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan pre ubistva: Obama se "pocepao od smeha" na vic o Bin Ladenu!(VIDEO)

Američki predsednik Barak Obama se na večeri za dopisnike u Beloj kući "pocepao od smeha" na foru o Osami bin Ladenu. Prvi čovek SAD očigledno je svestan kakva sudbina čeka vođu Al Kaide.

Noć pre objave da su američki specijalci ubili Osamu bin Ladena, američki predsednik Barak Obama proveo je šaleći se na večeri sa dopisnicima u Beloj kući. I američki komičar Set >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Majers se na toj večeri "zakačio" za američkog milijardera Donalda Trampa , ali je zapaženije ostalo njegovo ismevanje slabe gledanosti CSPAN-a, televizijskog kanala američke vlade.

U te fore je ubacio i jednu o vođi Al Kaide kojeg su Amerikanci ubili dan kasnije. "Ljudi misle da se Bin Laden skriva u divljini, ali znate li da svakog dana od 16 do 17 sati vodi šou na C-Spanu", kazao je Majers na šta se kod Obame razvukao široki osmeh.

CIA objavljuje fotografije mrtvog Bin Ladena (VIDEO)

Buš odbio Obamin poziv da posete "graund ziro"

Obama popularniji posle ubistva Bin Ladena

U tom trenutku Obama je već bio odobrio akciju američkih specijalaca, pa je znao kako Osama bin Laden najverovatnije broji poslednje sate svog života.

(index.hr)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAN PRE UBISTVA: OBAMA SE SMEJAO NA VIC O BIN LADENU

Izvor: Kurir, 04.Maj.2011

VAŠINGTON - Dan pre nego što je likvidiran najtraženiji terorista današnjice Osama bin Laden, američki predsednik se na godišnjem prijemu sa američkim dopisnicima glasno smejao na vic o Bin Ladenu, prenosi američka štampa...Obama je pre toga već odobrio akciju ubistva Bin Ladena. Plan je bio...

Nastavak na Kurir...

Obama: Sto odsto sam siguran da je Bin Laden mrtav, nećemo objaviti fotografije

Izvor: Blic, 05.Maj.2011, 04:00

VAŠINGTON - Američki predsednik Barak Obama potvrdio je da neće objaviti "jezive" fotografije Osame Bin Ladena, mrtvog vođe terorističke mreže Al Kaida, jer administracija smatra da to ne bi bilo u interesu SAD. ..Obama je rekao da je, nakon što je video fotografije i rezultate DNK testa, apsolutno...

Nastavak na Blic...

Ćerka Bin Ladena svedok njegovog ubistva?

Izvor: Glas javnosti, 05.Maj.2011

VAŠINGTON - Jedna od Bin Ladenovih ćerki videla je kako ga američki vojnici ubijaju, izjavio je visoki pakistanski zvaničnik, koji je odbio da otkrije svoj identitet...Kako prenosi sajt msnbc.msn.com devojčica stara 12 ili 13 godina jedna je od svedoka ubistva vođe Al Kaide i ona je tokom ispitivanja...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.