DAN PRE UBISTVA: OBAMA SE SMEJAO NA VIC O BIN LADENU

Izvor: Kurir, 04.Maj.2011, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAN PRE UBISTVA: OBAMA SE SMEJAO NA VIC O BIN LADENU

VAŠINGTON - Dan pre nego što je likvidiran najtraženiji terorista današnjice Osama bin Laden, američki predsednik se na godišnjem prijemu sa američkim dopisnicima glasno smejao na vic o Bin Ladenu, prenosi američka štampa.

Obama je pre toga već odobrio akciju ubistva Bin Ladena. Plan je bio uspostavljen, lokacija na kojoj se nalazio Bin Laden bila je sigurna i samo 24 sata kasnije Obama je u televizijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << obraćanju izjavio da je terorista mrtav, piše "Huffington Post".

Komičar Set Mejers ispričao je na večeri nekoliko viceva koji su zabavili publiku, a zatim se našalio na račun slabe gledanosti TV kanala američke vlade CSPAN-a, rekavši "da Bin Ladena traže u divljini, a on svakoga dana od 16 do 17 časova vodi emisiju na pomenutom kanalu".

Američki predsednik se na to nasmejao, a kako primećuju novinari, smeh je bio jači nego uobičajno.
Pogledaj vesti o: Osama Bin Laden

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.