Gašić u utorak ide na čelo BIA

Izvor: Press, 22.Maj.2017, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić u utorak ide na čelo BIA

Bivši ministar odbrane Bratislav Gašić u utorak preuzima novu dužnost- odlazi na čelo Bezbednosno informativne agencije, pišu beogradski štampani mediji.
Foto:B92.net
Ta informacija je potvrđena Večernjim novostima u nedelju uveče u vrhu Srpske napredne stranke. Time se i formalizuje povratak Gašića na javnu političku scenu, što je nedavno najavio i premijer Aleksandar Vučić, dodaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Novosti.
Taj list dodaje dam se pominjalo da bi Gašić trebalo da ide na mesto sekretara za nacionalnu bezbednost ili da se vrati na neku visoku funkciju u Ministarstvu odbrane. 

Gašić će pred sobom imati važan zadatak- da "utegne" službu bezbednosti i da radi na njenoj što boljoj koordinaciji sa vojnim službama VBA i VOA, kao i sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, piše "Alo", koji je takođe objavio ovu informaciju. 

Podsetimo, Gašić je smenjen s funkcije ministra odbrane nakon uvrede novinarke B92, a premijer Vučić je tada rekao da, iako je zadovoljan njegovim radom, ne može da ga amnestira zbog tog skandala. 

Inače, Gašić važi za jednog od najbližih Vučićevih saradnika a bio je i veoma aktivan u njegovom izbornom štabu na nedavno održanim predsedničkim izborima.
Pogledaj vesti o: BIA,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.