OVO SU SVI ČEKALI: Prva slika Ane, Raste, Danice Maksimović i Žike Todorovića u ulozi žirija takmičenja “Ja imam talenat” (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Nov.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SU SVI ČEKALI: Prva slika Ane, Raste, Danice Maksimović i Žike Todorovića u ulozi žirija takmičenja “Ja imam talenat” (FOTO)

Ovogodišnja sezona takmičenje "Ja imam talenat", koji će se emitovati na televiziji "Pink", krenula je sa snimanjem. Kao što je poznato, u žiriju će biti glumci Danica Maksimović i Srđan Žika Todorović, kao i od najpopularnijih parova na muzičkoj sceni Srbije, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta.

Ana Nikolić odlučila da svojim obožavateljima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kao i ljubiteljima ovog šoua otkrije kako je izgledalo na snimanju, a na Instagramu je objavila žiri u puom sastavu.

Фотографија корисника ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) дана 1. Нов 2016. у 2:47 PDT

Međutim, ono što je sve zanimalo, jeste ko će se naći u ulozi voditelja jednog od najgledanijih šou programa u svetu.

U pitanju je Ana Mihajlovski, koja će se potruditi da kandidate maksimalno opusti, ali i da napravi šou, a ako je suditi po njenoj karijeri, nema sumnje da je ona pravi izbor za ovu ulogu.r

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.