Tajni holivudski plan za Megan Markl vodiće Anđelina Džoli, a evo i zašto

Izvor: B92, 08.Apr.2020, 11:44

"Tajni holivudski plan" za Megan Markl vodiće Anđelina Džoli, a evo i zašto

Izveštaji sugerišu da vojvotkina od Saseksa Megan Markl traži dobitnicu Oskara Anđelinu Džoli da joj bude mentor sad kada je daleko od kraljevskih dužnosti.

Svet je ranije ove godine bio šokiran kada su Megan i njen suprug princ Hari najavili da odustaju od svojih kraljevskih i javnih dužnosti.

Prvo su se preselili u Kanadu nakon što su obavili poslednje dužnosti za kraljicu, a sada žive u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kaliforniji.

Sada izveštaji ukazuju da bivša zvezda serije "Odela" želi da poradi na ulozi naratora u Diznijevom dokumentarnom filmu Slon sa holivudskom oskarovkom i aktivistkinjom Anđelinom Džoli.

Sudeći po australijskim vestima "Nju ajdija", Megan se već dugo divi humanitarki i nagrađivanoj četrdesetčetvorogodišnjoj glumici.

"Megan veoma poštuje Anđelinu i sve što je postigla kako na ličnom nivou, tako i profesionalno."

Međutim, divljenje nije jedniosmerno, jer se takođe kaže da je Anđelina veoma rada da gaji odnos sa vojvotkinjom.

Izvor je takođe prokomentarisao: "Anđa se dugo nada prijatelju na koga može da računa u Los Anđelesu, a Megan predstavlja najbolju opciju za takvo nešto."

Par je izjavio da sesretao sa njom u više navrata i da su Megan i Anđelina uspostavile "intelektualnu vezu".
Pogledaj vesti o: Anđelina Žoli

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.