Sve modne faze Anđeline Džoli

Izvor: B92, 02.Jul.2012, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve modne faze Anđeline Džoli

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica Anđelina Džoli teško može da prođe nezapaženo gde god da se pojavi. Na crvenim tepisima konkurenciju bez problema "ponizi" odličnim izborom glamuroznih haljina, a dobar izgled neguje i u slobodno vrijeme

Svetsku scenu Anđelina Džoli (Angelina Jolie) prvo je osvojila kao buntovnica, obučena uvek u crno, duge kose i s brojnim tetovažama na telu. Na gotovo svim događajima nezaobilazan modni dodatak bile su joj pripijene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uske crne kožne pantalone i crni top koji je otkrivao ravan stomak i vitak struk, a mnogima su pažnju privlačile Anđine pune usne.

Ubrzo posle razvoda od tadašnjeg supruga Bilija Boba Tortona (Billy Bob Thorton), Anđelinina karijera, modni izraz i izgled krenuli su nekim sasvim drugim putem. Tako su kožne haljine ubrzo zamenile ženstvene kreacije s neizostavnim naglaskom na eleganciji i glamuroznosti, a nekada ravnu i potpuno crnu kosu Anđa je posvetlila do boje meda. Mnogi bi se složili kako današnji, puno nežniji i ženstveniji izgled Anđelini puno bolje pristaje od onog nekada buntovnog i pomalo agresivnog.

Anđelina i njen životni partner Bred Pit (Brad Pitt) zajedno odgajaju šestoro dece - troje biološke i troje usvojene, a slavna glumica uprkos brojnim obavezama uvek uspeva da izgleda sjajno. Na crvenim tepisima najčešći izbor su joj duge haljine koje lagano klize niz telo... Premda ponekad zna da zabljesne i u jarko crvenoj, bež, zlatnoj ili haljini boje leda, Anđa je ipak u velikoj meri ostala verna omiljenoj crnoj boji u kojoj se oseća najsigurnije.

Anđelina zna ponekad da se "ukrasi" i zavodljivim dekolteom, ali ova fatalna glumica ipak više voli haljine koje naglašavaju struk i otkrivaju gola ramena ili leđa. U slobodno vreme koje provodi s decom, Anđelini je ipak najbitnija udobnost pa u tim prilikama oblači ležerne suknjice do kolena, obične majice ili jednostavne haljine.

Pored haljina, u Anđelininu garderobu zaluta ponekad i sako ili vrlo elegantno žensko odelo, ali mnogi bi se složili da je jedino u čemu Anđu nikada nećemo videti je sportsko izdanje - u trenerci i patikama.

Pogledajte kako se menjao modni izraz Anđeline Doli tokom godina u našoj galeriji.
Pogledaj vesti o: Anđelina Žoli

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.