Stigao je prvi trejler novi Tomb Raider film

Izvor: ItRešenja.com, 24.Sep.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao je prvi trejler novi Tomb Raider film

Već smo više puta pisali o novoj filmskoj adaptaciji Tomb Raider serijala video igara, a nova Lara, Alicia Vikander, se po našem mišljanju snašla odlično.

Iako nam je neobično videti Laru koja nije Angelina Jolie, moramo priznati da se Alicia savršeno uklapa u novi pravac u kom se kreće i sam poznati serijal video igara. Već znamo priču da je Lara ćerka ludog avanturiste kojem se gubi svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << trag dok je mala Lara imala 14 godina.

Lara sada ima 21. godinu i ne želi da preuzme kormilo očevog carstva, te kreće u rešavanje zagonetke njegovog nestanka. Potraga započinje na ostrvu kod Japana, a… Ma, uostalom, pogledajte i sami trejler…



Izvor: GameFun

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.