Kako izgledati kao Angelina Jolie

Izvor: Poznati.info, 12.Okt.2014, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako izgledati kao Angelina Jolie

Angelina Jolie jedna je od glumica koja svoj lepi izgled može da zahvali i svojim roditeljima. Pored pravilne ishrane i drugih navika kojih bi se po glumici svatko morao da pridržava, tu su još neki saveti koji mogu da vam pomognu da izgledate kao Angelina Jolie.

Da li ste primetili kako Angelina skoro na svakoj premijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << nosi jednostavnu šminku, a koja uopšte nije umanjila lepotu njenog izgleda. Glumica uspije svaki put da izgleda besprekorno, glamurozno i efektno. Glumica najviše voli nežne tonove, a ako ste barem malo romantični, onda je za vas ovakav način ulepšavanja.

Glumica je rešila da podeli s fanovima tajnu lepog izgleda. Prvo šta trebate da uradite je da pazite na to kako se hranite i da što manje jedete gotova jela. Kada ste rešili zdravu ishranu, sada možete da se posvetite šminkanju. Zašto se ne bi našminkali kao Angelina Jolie?

Pre nego počnete veoma je važno da proverite da li imate sve šta vam treba, poput umetnih trepavica, pudera u prahu, tečnog pudera, rumenila, maskare, tamno smeđe olovke za oči, smeđe nijanse za oči kao i ružičaste boje te ruž u nežnoj nijansi ili boje mesa.

Da ne bi izgledali kao da na licu imate masku pazite kako nanosite puder i korektor. Prvo morate da krenete sa podlogom koja pored tečnog pudera obuhvaća korektor i puder u prahu. Kada ste završili sa podlogom vreme je za oči.

Prvo sa svetlom nijansom pređite preko celog kapka. Posle toga ide malo tamnija nijansa od kraja oka prema sredini kapka, a najtamniju nijansu stavite samo na kraj oka. Posle toga povucite olovku od sredine oka prema kraju. Pazite samo da je linija tanka.

Maskaru slobodno nanesite u nekoliko slojeva i ne zaboravite na rumenilo koje ide na kraju. Ako niste sigurni u boju uvek možete da odaberete zagasitu nijansu roze sa kojom ne možete da pogrešite kao ni Angelina. Pronađite dovoljno vremena i našminkajte se kao i ova slavna glumica.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.