KRITIČARI RAZAPELI ŽOLIJEVU

Izvor: Kurir, 21.Jan.2012, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRITIČARI RAZAPELI ŽOLIJEVU

BEOGRAD - Drži se glume! Režiserski i scenaristički prvenac holivudske zvezde Anđeline Žoli u SAD je proglašen za apsolutni promašaj.

BEOGRAD - Drži se glume!

Režiserski i scenaristički prvenac holivudske zvezde Anđeline Žoli u SAD je proglašen za apsolutni promašaj. U konkurenciji za Zlatni globusU zemlji krvi i meda“ prošao je sasvim nezapaženo, a kritika ne propušta priliku da Žolijevoj grubo sugeriše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da se, ipak, drži glume.

Budžet za film bio je 10 miliona dolara, a do sada (za osam dana) zaradio je svega 90.681 dolar. Postoji i podatak da je za prva četiri dana film inkasirao samo 27.827 dolara!

„Film je totalno promašio temu“, jedan je od najčešćih naslova kritika u američkim medijima. Uz opasku da se prikazuje samo u trećerazrednim bioskopima, kritičari su razapeli Žolijevu.

„Ona prikazuje rat na način na koji je muslimanska strana htela da ga predstavi u svetu“, piše Čikago tribjun. Klaudija Puig iz Ju-Es-Ej tudej piše da je film „površan projekat sujetne zvezde“ i da „deluje kao humanitarni rad“.

Piter Travers iz Roling stouna kaže da „Žoli diže propovedaonice koje je trebalo da ostavi na terenu. Ova tema previše je složena za nju“.

Oven Glajberman iz Entertejment viklija kaže da je Anđelina na mučan način prikazala rat u Bosni, ali da, nažalost, to nije dovoljno da bi se snimio i dobar film.

„Važna tema obrađena je nevešto, a cela priča iskače iz koloseka“, piše San Francisko kronikl.

Anđelina napala Kurir: Vi ste srpsko smeće!

Za film možete glasati na sledećem linku:

http://www.imdb.com/title/tt1714209/

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.