DROGIRANA I GOLA ANĐELINA ŽOLI, SA POVOCEM ZA PSE OKO VRATA

Izvor: Kurir, 30.Jul.2010, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DROGIRANA I GOLA ANĐELINA ŽOLI, SA POVOCEM ZA PSE OKO VRATA

Izgleda da nema kraja Anđinim nestašlucima iz mladosti! Pošto je objavio listu njenih ljubavnika, biograf Endru Morton je tabloidu Star ustupio ekskluzivne fotografije slavne glumice, koje će se naći u njegovoj novoj knjizi „Angelina: An Unauthorized Biography“.

Izgleda da nema kraja Anđinim nestašlucima iz mladosti!

Pošto je objavio listu njenih ljubavnika, biograf Endru Morton je tabloidu Star ustupio ekskluzivne fotografije slavne glumice, koje će se naći >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u njegovoj novoj knjizi „Angelina: An Unauthorized Biography“.

„U pitanju je period koji bi ona najradije volela da zaboravi! Ovakve stvari iz prošlosti krila je čak i od Breda“, rekao je biograf.

A na slikama veoma zanimljiv prizor - Anđa nakon četvoročasovne heroinske žurke leži gola na krevetu s povocem za pse oko vrata i lepljivom trakom na bradavicama!

Inače, Žolijeva je poznata po skandalima, a ovo je samo još jedan u nizu. Svojevremeno je na dodeli Oskara u usta sočno poljubila brata, vezu s Bilijem Bobom Tortonom zapečatila je bočicom krvi, bila je i u lezbijskoj vezi, a priznala je da je u naletima strasti povređivala i sebe i partnera.

Nadamo se da Bredu ovo nije kap koja će preliti čašu da dobro razmisli s kim ima posla...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.