Angelina Jolie i Lady Gaga se takmiče za glavnu ulogu u novom filmu!

Izvor: Tracara.com, 17.Jan.2019, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Angelina Jolie i Lady Gaga se takmiče za glavnu ulogu u novom filmu!

Lady Gaga prethodnih par meseci izaziva aplauz publike gde god se pojavi zahvaljujući ulozi u Bradly Cooperovoj verziji filma Zvezda je Rođena, a izgleda da joj se smeši još jedna velika uloga! Kako prenosi The Daily Star , izvor iz Sony produkcije izjavio je da je Gaga jedna od potencijalnih kandidata za glavnu ulogu u novom filmu o legendarnoj kraljici Egipta Kleopatri! Međutim, mišljenja su podeljenja. Pre nego što je Gaga zasijala na velikom platnu, uloga kraljice Egipta bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je namenjena Angelini Jolie koja bi po mišljenju ljudi iz produkcije bila fenomenalan i jedini izbor. Ipak, izvor tvrdi da na kraju možda i neće biti tako. “Kleopatra je legendarna kraljica Egipta, a Elizabeth Taylor je ustoličila svoje ime kao kraljica Holivuda u verziji filma iz 1963. godine” , tvrdi on. “Ko god dobije ovu ulogu, sigurno je da će uživati u velikoj slavi i velikom uspehu.”  Izvor je zatim objasnio da je “mrtva trka” izmedju Gage i Angeline i da će, kako tvrdi, “Obe morati da prođu audiciju za film.” Ovakav zahtev produkcije je prilično neuobičajen obzirom da se radi o dobrom poznatim zvezdama koje imaju dugogodišnju karijeru. Za sada je jedino potvrđeno da će film biti visokobudžetne produkcije i da će se fokusirati na “krvavu političku priču iz feminističkog ugla”. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.
Pogledaj vesti o: Anđelina Žoli

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ko će biti Kleopatra – Anđelina Džoli i Lejdi Gaga se takmiče za glavnu ulogu u novom filmu

Izvor: Story, 17.Jan.2019

Lejdi Gaga prethodnih par meseci izaziva aplauz publike gde god se pojavi zahvaljujući ulozi u novoj verziji filma “Zvezda je Rođena” Bredlija Kupera, a izgleda da joj se smeši još jedna velika uloga! Kako prenosi The Daily Star , izvor iz Sony produkcije izjavio je da je Gaga jedna od potencijalnih...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.