Anđelina otkriva zašto se nije udala za Breda

Izvor: S media, 24.Maj.2011, 02:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina otkriva zašto se nije udala za Breda

Najveće zvezde ovogodišnjeg Kanskog festivala bili su Anđelina Žoli i Bred Pit. U Kan su stigli sa šestoro dece, a razgovorljiva Anđa otkrila je neke detalje o svojoj osmočlanoj porodici.

"Srećni ste kada su vam deca zdrava i srećna ili kada osećate da ste dobro odradili svoj posao. Ali, veći deo života je održavanje neke ravnoteže", ispričala je Anđelina Žoli u intervjuu za Red >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Carpet, prenosi Net.hr.

S obzirom da je troje od šestoro dece usvojeno, Anđelina puno vremena posvećuje upravo razgovoru o domovima i njihovim biološkim majkama.

"Usvajanje je nešto o čemu smo uvek razgovarali. Svom prvom sinu Medu pričala sam o njegovoj majci, o domu, pokazivala fotografije rodnog mesta, mesta gde smo se upoznali. Tako da to nikada nije bilo iznenađenje, kod nas u kući su dom i biološka majka dobre reči. Moja starija deca odlazila su sa mnom u sirotište da bismo doveli kući njihovu braću i sestre. Njima je to normalno", otkrila je Anđa, koja je u srećnoj vezi s Bredom već šest godina. Ipak, brak im još uvek nije najvažnija stvar u životu.

Anđa i Bred se posvađali zbog dadilje (FOTO)

Bred Pit voli da roštilja

Bred i Anđelina zaradili tužbu zbog otpuštanja

"To što nismo u braku ne znači da ne verujemo u brak. Počeli smo kao porodica, ja sam već imala dete i ubrzo smo usvojili još dečice. Počeli smo s decom i to je najveća obaveza koju možeš da imaš s nekom osobom. Kako smo već prešli tu granicu, činilo nam se da su deca ta koja te najviše vežu. Brak bez dece može biti privremen, ali kad već imate decu kao par, prešli ste najveću prepreku, preuzeli veliku obavezu, zato se brak nije činio toliko važnim", iskrena je bila Anđelina.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.