Anđa i Bred su spavali u mom stanu!

Izvor: S media, 08.Apr.2010, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđa i Bred su spavali u mom stanu!

Najslavniji glumci današnjice Anđelina Žoli i Bred Pit tokom boravka u Sarajevu prenoćili su u stanu Lajle Torlak, direktorke „Pinka“ u Bosni, otkriva „Alo!“.

Nakon saznanja da ne mogu da odsednu u kraljevskom apartmanu kod Skenderije zbog ranije najavljene posete turske delegacije, poznati par prihvatio je poziv „Pinkove“ direktorke, koja im je stavila na raspolaganje svoj luksuzni apartman od >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << 300 kvadrata. Jedini zahtev koji je bračni par imao je da se njihovo prenoćište potpuno isprazni i da u stanu ostane samo spavaća soba!

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam ih ugostila u svom stanu, a posebno mi je drago što sam ih upoznala - kaže Lajla za naš list i dodaje da je slavni par dočekala ispred stana sa svojim prijateljem, poznatim po učešćem u „Velikom bratu VIP“ Aldenom Hadžikarićem. Oni su im poželeli dobrodošlicu, nakon čega je par ušao u stan i u miru proveo noć.

Inače, vlasnik Televizije „Pink“ Željko Mitrović nekoliko meseci bio je u kontaktu sa ljudima koji su doveli Anđelinu i Breda i kada su stigli u Sarajevo, on je pozvao svoju saradnicu Lejlu i zamolio je da im ustupi svoj stan.

- Lejla i ja smo ih dočekali ispred njenog stana, upoznali se, pozdravili ih i to je bilo sve. Kratko je trajalo naše druženje, ali mi je zadovoljstvo veliko. Sarajevo je tih dana bilo puno novinara i svi su ih jurili, ali oni su automobilom ušli u garažu zgrade i odatle se popeli u stan - rekao je Alden i dodao da mu je jedino žao što u čitavoj toj gužvi nisu stigli da se fotografišu sa slavnim parom:

- Nisu imali velike prohteve, osim tog ispražnjenog stana, a meni koji im je bio poslužen veoma im se dopao. Prvo što su probali su bili kanapei i veliki asortiman hladnog predjela. Nakon toga su probali sarajevske specijalitete, a bio im je poslužen i losos. Zanimljivo je da popularni par nije nazdravio nijednim alkoholnim pićem, već su pili samo sokove - dodao je Hadžikarić.

Gorica Popović: Bred je bio lep ko devojčica

Manje poznati podatak iz biografije slavnog Breda Pita je to da je svoju prvu ulogu imao u filmu „Tamna strana sunca“, koji je 1987. godine snimljen u Crnoj Gori. Film je režirao Božidar Nikolić, koji je u filmskoj ekipi, osim domaćih, uvrstio i tada nepoznatog mladića po imenu Bred Pit. Njegovu majku u ovom ostvarenju glumila je Milena Dravić, a priliku da ga upozna i sarađuje sa njim imala je i Gorica Popović:

- Bio je popularan zbog neke serije u to vreme kada je došao da snima film u Crnoj Gori. Sećam se da su ga proganjale nemačke turistkinje, koje su u to vreme bile u Budvi i Bečićima, gde se i snimao film. Možda je zbog toga i odseo tamo u hotelu da bi pokazao svojoj Anđelini gde je radio pre mnogo godina. Bio je prelep, veoma mlad, simpatičan i jednostavan momak koji je pri tom bio prilično savestan. Od početka se videlo da ima pravi odnos prema poslu. Bio je tačan, uvek je na vreme stizao na snimanje. Nije bio toliko „razbacan“ ko sad, vitak, smeran, kao devojčica. Kada smo zajedno snimali, ništa nije nagoveštavalo da će postići toliki uspeh u karijeri. Kasnije je dolazio u Beograd, jer je bio na proputovanju prema Češkoj, gde je tada imao devojku, pa je usput došao u posetu Boži Nikoliću, koji ga je vodio na utakmicu - kaže za „Alo!“ glumica Gorica Popović, koja je u filmu tumačila lik domaćice Pitove porodice.

Usvajaju dete iz Goražda!

Kako „Alo!“ saznaje, Anđelina Žoli i Bred Pit su u poseti izbeglicama u Goraždu pričali sa majkom četvoro dece u vezi sa usvajanjem jednog od njih. Naime, lepa glumica je nakon druženja sa tom porodicom izašla iz stana i zamolila ih da nikome ne pričaju ni reči o njihovom razgovoru, što je sve prisutne začudilo, ali su ujedno svi pretpostavili o čemu se radi. Izvor: Alo.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.