ANĐELINA ŽOLI IPAK NE SNIMA U SARAJEVU?!

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANĐELINA ŽOLI IPAK NE SNIMA U SARAJEVU?!

Nezavisne novine saznaju da je Anđelina Žoli (35) odustala od snimanja određenog broja scena u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Scene sa glumcima nastaviće da snima u Budimpešti, a ekipa će kamerom zabeležiti samo panoramu Sarajeva.

„Došlo je do izvesnih promena“, potvrdio je Edo Šarkić iz produkcije „Skaut film“, koja je bila zadužena za traženje lokacija za snimanje na području FBiH. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

On je dodao i da smatra da najveću odgovornost za promenu plana oskarovke snosi ministar kulture i sporta FBiH Gavrilo Grahovac, koji je prvobitno zabranio, a zatim Anđelini odobrio snimanje.

List piše da je od snimanja u BiH odustala i ekipa holivudskog visokobudžetnog filma „Tesla, vladar sveta“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.