ZADESIĆE JE ISTA SUDBINA KAO EJMI VAJNHAUS: Porodica Britni Spirs zabrinuta za njen život, tvrde da se vratila starim porocima

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 21:17

"ZADESIĆE JE ISTA SUDBINA KAO EJMI VAJNHAUS": Porodica Britni Spirs zabrinuta za njen život, tvrde da se vratila starim porocima

Čak ni njeni sinovi ne žele da žive i komuniciraju sa njom!

One koji se nadaju da je Britni Spirs uplovila u mirne luke i da uživa sa svojom porodicom, moramo razočarati. Britni je opet u centru skandala! I dok su se svi nadali da je otpočela novo poglavlje, ona se ipak vraća na stare stranice, one ispunjene pričama o drogiranju i opijatima.

Od novembra 2021. godine, kada je ukinut 13-godišnje starateljstvo njenog oca, popularna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevačica je na društvenim mrežama slavila svoju slobodu, često u vidu oslobađanja tela od odeće. Fotografije na kojima je polugola zabrinjavale su fanove, ali su je stalno pokušavali opravdati.

Često bizarne objave dovele su do strahovanja da je 41-godišnjakinja krhkog mentalnog zdravlja, da je njena psiha oštećena jer su drugi kontrolisali njen život i da bi mogla učiniti neštno nepromišljeno.

Skoro se oglasila i njena porodica zabrinuta da se Britni vratila starim navikama. Oni tvrde da se vratila drogama, i to kristal metu, derivatu kokaina koji izaziva veliku zavisnost, a koji je postao poznat javnosti posle hit serije "Breaking Bad".

- Bojimo se da je na kristal metu. Molio sam se da neko to konačno objavi i da se ona probudi. To je zastrašujuće, ona je majka moje dece, rekao je Kevin Federlajn, bivši Britnin muž.

On je takođe objavio da ne želi da njegova deca odrastaju sa takvom majkom, a čak tvrdi da i njeni sinovi odbijaju da žive sa njom pošto su videli drogu u kući i ne žele da kontaktiraju sa njom dok ne potraži medicinsku pomoć:

- Ne želim da se dečaci jednog dana probude i vide kako im se majka predozirala, izjavio je otac dečaka, Kevin.

I ostatak porodice je uplašen za Britni. Njen otac Džejmi kaže da se brine da će je zadesiti istu sudbinu kao engleska pevačica Ejmi Vajnhaus, koja je umrla u tragično u 27. godini života.

Britni je inače u veoma lošim odnosima sa porodicom, a na njeno prošlogodišnje venčanje sa Semom Asgarijem prošlo je bez ijednog člana njene familije. Posebno je u nepijateljstvu sa svojim ocem, koga i krivi za sve loše zbog toga što ju je stavio pod starateljstvo. Pošto je prekinula odnos sa svojom porodicom nakon što je prestalo starateljstvo, optužujući Džejmija da je "nasilan" i da je "maltretirao" i čak prisiljavao da uzme kontrolu rađanja, ostavila ih je nemoćnim da intervenišu.

I dok neki podržavaju zabrinutost porodice, drugi smatraju da opet hoće da je iskoriste i vrate je pod svoju kontrolu. Zanimljivo je i da se već godinu dana snima dokumentarac o Britni u kome učestvuju otac, bivši muž, deca i ostali, tako da ne bi čudilo da opet žele finansijsku dobit.
Pogledaj vesti o: Amy Winehouse

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.