VICE: Srpska Ejmi Vajnhaus o tome kako je imitirati rok zvezdu

Izvor: B92, 21.Jul.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VICE: Srpska Ejmi Vajnhaus o tome kako je imitirati rok zvezdu

"Iako su rok zvezde ljudi od krvi i mesa, publika često to zaboravlja i smešta ih u međuprostor na pola puta od nas smrtnika i bogova."

"Koliko god je rokenrol i seksualna revolucija 60-ih emancipovala generacije koje su spremno odbacile boga, ujedno je ponudila novu vrstu idolopoklonstva koje ide dotle da su pojedini muzičari dobili zvanične crkve. Pa ako su ljudima već neophodna božanstva, verovatno ih je najbolje tražiti u umetnicima.

A kada je tvoje božanstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedodirljivo, tu su njegovi zemaljski predstavnici. Mi smo pričali sa ovim sveštenicima svetskih zvezda – muzičarima koji imitiraju slavne pevače do najmanjih detalja kako bi se mi približili našim idolima..."

Preostali deo teksta možete pročitati na sajtu vice.com.
Pogledaj vesti o: Amy Winehouse

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.