Sahranjena Ejmi Vajnhaus

Izvor: B92, 26.Jul.2011, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjena Ejmi Vajnhaus

London -- Od pevačice Ejmi Vajnhaus su se oprostili porodica i najbliži prijatelji na ceremoniji na groblju Edžverberi u severnom delu Londona.

Oproštajnoj ceremoniji, održanoj u krugu porodice i bliskih prijatelja, prisustvovali su i producent Mark Ronson i stilistkinja Keli Ozborn, koja je bila zadužena za Ejminu ekstragavantnu friziru.

Veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << broj obožavalaca i fotografa, koji su se okupili na groblju, nisu uspeli da prisustvuju ovom događaju.

Nakon komemoracije uslediće kremacija posmrtnih ostataka Ejmi Vajnhaus, a njena porodica će se okupiti u lokalnoj sinagogi.

Britanska soul pevačica pronađena je mrtva u subotu, 23. jula, u svom stanu u Londonu.

Autopsijom nije utvrđen uzrok njene smrti. Očekuju se rezultati toksikoloških analiza, koji bi trebalo da budu poznati za dve do četiri nedelje.

Ejmino bogatstvo nasleđuje njena porodica?

Imovinu tragično primenule pevačice Ejmu Vajnhaus naslediće članovi njene porodice, dok njenom bivšem mužu ne bi trebalo ništa da pripadne, pišu britanski mediji.

Prerano preminula muzička diva Ejmi Vajnhaus, prema pisanju britanskih mediji, iza sebe je ostavila bogatstvo od oko 11 miliona evra koje zaradila pre svega na prodaji svog poslednjeg albuma "Back to Black".

Višestruka dobitnica Gremi nagrada verovatno ne bi želela da njeno bogastvo pripadne njenom bivsim mužu Blejku Felder-Sivilu, od koga se razvela 2009.godine, spekulišu strani mediji.

Prema mišljenju pravnih savetnika, sva imovina pokojne pevačice trebalo bi da pripadne članovima njene porodice: ocu Miču, majci Dženis i bratu Aleksu.
Pogledaj vesti o: Amy Winehouse

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahranjena Ejmi Vajnhaus

Izvor: Beta, 26.Jul.2011

LONDON, 26. jula 2011. (Beta-AP) - Porodica i prijatelji Ejmi Vajnhaus, čije je telo pronadjeno u subotu u njenom domu, oprostili su se u utorak po podne od pevačice na privatnoj ceremoniji održanoj na groblju Edžverberi u Londonu...Služba, tokom koje su pevane pesme na engleskom i hebrejskom, završena...

Nastavak na Beta...

Sahranjena Ejmi Vajhaus (VIDEO)

Izvor: Story, 26.Jul.2011

Prijatelji i porodica ispratili su danas, 26. Juna, na poslednji počinak dvadesetsedmogodišnju pevačicu, koja je kremirana na na groblju Edžverberi u severnom Londonu

Nastavak na Story...

Kremirana Ejmi Vajnhaus

Izvor: Blic, 26.Jul.2011

Ejmi Vajnhaus koja je preminula u subotu kremirana je danas posle podne u krematorijumu "Golders Grin", posle komemorativnog skupa odžanog na groblju Edžberbi u severom delu Londona. Oproštajnoj ceremoniji, održanoj u krugu porodice i bliskih prijatelja, prisustvovali su i producent Mark Ronson i...

Nastavak na Blic...

Sahranjena Ejmi Vajnhaus

Izvor: Politika, 27.Jul.2011, 00:58

Poslednjem ispraćaju pevačice na groblju Edžvarberi u Londonu prisustvovala porodica i najbliži prijatelji..Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus sahranjena je juče u Londonu, tri dana posle još uvek nerazjašnjene smrti. U popodnevnim satima održana je ceremonija na groblju Edžvarberi u severnom...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.