POSTHUMNI ALBUM EJMI VAJNHAUS OD PONEDELJKA U PRODAJI

Izvor: Kurir, 02.Dec.2011, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSTHUMNI ALBUM EJMI VAJNHAUS OD PONEDELJKA U PRODAJI

LONDON - Posthumni album Ejmi Vajnhaus, "Lioneš: Hidden Treasures", pojaviće se u prodaji od ponedeljka, 5. decembra.

Album sadrži 12 numera od kojih je neke pevačica snimila još 2002, godinu dana pre izlaska njenog debi albuma "Frank", kao i poslednju pesmu koju je ikada snimila, duet sa Tonijem Benetom "Body & Soul", koja je ove godine nominovana za muzičku nagradu Gremi u kategoriji najbolje izvođenje pop numere >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dueta ili grupe.

Kritičarima su se posebno dopale pesma u rege maniru "Our Day Will Come" i "Halftime", dok su dve numere koje je trebalo da se nađu na njenom trećem, nikada realizovanom albumu, "Between The Ćeats" and "Like Smoke", u izvođenju sa reperom Nas, tek naznaka pravog materijala.

Jedna funta (1,60 dolara) od svake prodate kopije albuma biće uplaćena u Fondaciju Ejmi Vajnhaus koja pomaže problematičnim tinejdžerima.

Ejmi Vajnhaus (27) nađena je mrtva u svom domu u Londonu 23. jula. Istraga je pokazala da je umrla od trovanja alkoholom.

Album "Liones: Hidden Treasures" je trenutno najtraženiji među budućim izdanjima u britanskoj onlajn prodavnici Amazon, preneo je Rojters.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.