Organizatori: Platili smo Ejmi u tri rate!

Izvor: S media, 21.Jun.2011, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizatori: Platili smo Ejmi u tri rate!

Organizator koncerta Ejmi Vajnhaus, "Avalon produkcija", demantovao je danas pisanja pojedinih londonskih tabloida da pevačica neće tražiti honorar zbog svog nastupa na Beogradskoj tvrđavi.

U saopštenju dostavljenom Tanjugu, iz "Avalona" su naveli da nijedan nastup velike internacionalne zvezde ne može da se desi bez isplate celog ugovorenog iznosa najkasnije 15 dana pre koncerta.

- Isplatili smo Vajnhaus >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u tri rate - 18. marta, 18. aprila i 18. maja za nastup u Beogradu koji je trebalo da traje između 60 i 90 minuta, bez mogućnosti da utičemo na prirodu i sadržaj tog nastupa, rekli su organizatori.

Ejmi otkazala evropsku turneju!

Pogodi šta Ejmi nosi u koferu!

Na sajtu "Dejli mejla" (Daily Mail) juče je objavljeno da Vajnhaus, iako je imala užasan nastup, traži ceo honorar promoterima iz Beograda, da bi u poslepodnevnim časovima ta vest bila preinačena u to da je neko iz njenog menadžmenta rekao da neće tražiti honorar.

- Mi smo ipak proverili sa njenim agentima da li je neko od njih izjavio tako nešto i njihov odgovor je bio: ne, tabloidi pokušavaju da razvuku stvar što duže mogu, navedeno je u saopštenju "Avalon produkcije".

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Avalon produkcija: Ejmi dobila honorar

Izvor: Danas, 22.Jun.2011, 17:13

U jučerašnjim internet izdanjima britanskih tabloida još uvek se prepričavao nastup Ejmi Vajnhaus u Beogradu. Čak se na jednom od tih sajtova (Daily Mail) pojavila rečenica kako Ejmi Vajnhaus, iako je imala užasan nastup, traži ceo honorar promoterima iz Beograda, da bi u poslepodnevnim časovima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.