OBJAVLJUJE SE NOVI ALBUM AMY WINEHOUSE

Blog: PartyClips.net, 11.Jul.2012, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBJAVLJUJE SE NOVI ALBUM AMY WINEHOUSE

Posle prošlogodišnjeg “Lioness: Hidden Treasures” albuma, potvrđeno je da će drugi posthumni album Amy Winehouse ugledati svetlost dana. Njen otac, Mitch Winehouse, kaže da će bar jedan album njenih neobjavljenih pesama biti objavljen.

“Nisam siguran koliko pesama ima, ali sam sasvim siguran da ćemo uspeti da napravimo jedan album, ako ne i dva. Njeni fanovi su vrlo vredni za nas, tako da ćemo uraditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << najbolje što možemo”, izjavio je Mitch. Amy Winehouse je preminula pre skoro godinu dana, 23. jula 2011. godine, nedugo posle njenog poslednjeg koncerta, koji je održan u Beogradu.

Preminula je od prevelike doze alkohola u krvi. Bila je poznata po svom dubokom glasu i specifičnoj muzici koja je bila mešavina muzičkih žanrova kao što su R&B, soul i jazz. Objavila je tri albuma: “Frank” 2006, “Back to Black” 2006 i “Lioness: Hidden Treasures” 2011 koji je njen posthumni album.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.