Njena muzika, njen život, njeno nasleđe Najavljen film o Ejmi Vajnhaus kao večiti dokaz njenog uspeha i slave

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 20:47

"Njena muzika, njen život, njeno nasleđe" Najavljen film o Ejmi Vajnhaus kao večiti dokaz njenog uspeha i slave

Pogledajte ko je dobio glavnu ulogu.

Ejmi Džejd Vajnhaus bila je engleska kantautorka, a posebne zasluge joj se pridaju zbog uticaja koji je imala na probijanje ženskih izvođača u muzičkoj industriji. Među svojim delima imala je veliki broj različitih žanrova, uključujući bluz, džez, soul.

Pevačica je preminula 2011. godine, a u znak sećanja na nju, napisana je priča i biće snimljen film koji prate njen život, čime će njen lik i delo biti večno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upamćeni.

"Back to black" je naziv filma, koji će premijerno biti prikazan početkom aprila ove godine. Reč je o biografskom filmu koji prikazuje život pevačice, stavljajući akcenat na njen karakter ispunjen humorom i poštenjem. Njen put svakako nije bio lak, ali ova priča je vredno priznanje pevačici koja se pojavljuje jednom u generaciji.

A post shared by Movie Coverage (@movie.coverage)

Glavna uloga dodeljena je Marisi Abeli, dok se u ulozi reditelja našao Sem Tejlor-Džonson, koji je režirao mnoge upešne filmove.

"Back to Black" je film koji je nastao u saradnji sa naslednicima Ejmi Vajnhaus i priča priču o celokupnom umetničkom nasleđu umetnice i njenom putu do slave prepunom iskušenja.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.